Het riool ontstopping bedrijf van Castricum
0226 - 39 44 02
*INCLUSIEF VOORRIJKOSTEN EN BTW ALTIJD GARANTIE OP ONZE WERKZAAMHEDEN

Rioolverstopt?

Riool verstopt? Wij helpen u graag! Heeft u te maken met een verstopt riool? Blijf hier dan niet te lang mee zitten, maar schakel direct de hulp in van Loodgieter in Castricum. Wij weten precies hoe uw riool ontstopt moet worden en schieten zo snel mogelijk te hulp, zodat u snel van uw verstopping af bent. Door onze professionele loodgieters in te schakelen om uw verstopping in Castricum op te lossen, weet u zeker dat dit goed gebeurt. En heeft u een verstopt riool in het weekend, op een feestdag of zelfs in de nacht? Dan is dit helemaal geen probleem, want Loodgieter in Castricum kan uw riool 365 dagen per jaar ontstoppen, 24 uur per dag. Meer weten? Neem contact met ons op!  

 

 

Ontstoppen

Een verstopping in het riool is niet alleen vervelend, maar kan bovendien in korte tijd erger worden. Door Loodgieter in Castricum tijdig in te schakelen voor het ontstoppen van uw riool, weet u zeker dat de verstopping snel, vakkundig en op de juiste manier wordt verholpen.

Lees meer

Inspecteren

Heeft u regelmatig last van vervelende verstoppingen in het riool of nare luchtjes in het toilet, de badkamer of de keuken? Schakel Loodgieter in Castricum dan in om uw leidingen te inspecteren. U komt niet alleen achter de oorzaak van het probleem, maar bespaart ook veel graaf- en/of sloopwerkkosten.

Lees meer

Reparatie

Moet uw riolering gerepareerd worden? Ook dan kunt u contact opnemen met Loodgieter in Castricum. Wij voeren kleinschalige reparaties uit, maar kunnen uw riool ook volledig vervangen. Na een reparatie (link naar pagina ‘reparatie’) door Loodgieter in Castricum werkt uw riolering weer helemaal naar behoren.

Lees meer

WC ontstoppen

Bij verstopping van de sifon

89

Camerainspectie

Inclusief ontstoppen

149

Rioolontstoppen

Inclusief reinigen en inspecteren

149

Waarom kiezen voor ons?

Loodgieter in Castricum heeft al vele jaren ervaring in het vak. Wij weten precies hoe we uw riool moeten ontstoppen, inspecteren en eventueel moeten repareren. Daarnaast werken we niet alleen nauwkeurig, maar ook erg snel. Laat u onze gespecialiseerde loodgieters langskomen voor het ontstoppen van uw riool, een inspectie of een reparatie, dan weet u zeker dat u snel geholpen wordt. Ook krijgt u altijd drie maanden garantie op onze werkzaamheden, ook als het om een kleinschalige reparatie of juist een groot project gaat. Daar komt nog bij wij altijd bereikbaar zijn voor loodgieterwerk in Castricum. Het maakt niet uit of u een gespecialiseerde loodgieter nodig heeft op een werkdag of in het weekend, want wij kunnen u altijd helpen. Loodgieter in Castricum staat 365 dagen per jaar voor u klaar, 24 uur per dag.

  • We kunnen binnen 1 uur bij u zijn
  • We zijn altijd bereikbaar, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag
  • We hebben de beste monteurs
  • U krijgt altijd 3 maanden garantie
Wat kunnen we voor jou doen?